ANONÜÜMSED ALKOHOOLIKUD

Kui tahad juua on see sinu asi kui lõpetada joomist siis meie asi !

Kui sa oled siin foorumil uus siis.......... tule siia ja ütle ülejäänud rahvale tere !

Share

nautilus
    Alkohoolik

Postituste arv: 221

Kui sa oled siin foorumil uus siis.......... tule siia ja ütle ülejäänud rahvale tere !

Post  nautilus on Mon 22 Mar 2010, 14:42

Rahvaarv hakkab kuidagi visalt aga vihaselt 200 -le lähenema ja enamikust rahvast ei tea ma ega ka vist paljud vanad olijad midagi!
    Seega oleks see üks hea sisseastumise samm siia, just siia mitte jutukasse sest seal läheb laadaks ära.
    Foorum on ikka asjaliku arutelu koht
    Või mis rahvas arvab ?
    Ütleme ühiselt kõigile siia leheküljele sattunule Tere tulemast Smile)))

edgar
    Alkohoolik

Postituste arv: 210

Re: Kui sa oled siin foorumil uus siis.......... tule siia ja ütle ülejäänud rahvale tere !

Post  edgar on Mon 22 Mar 2010, 21:05

[quote="nautilus"]Rahvaarv hakkab kuidagi visalt aga vihaselt 200 -le lähenema ja enamikust rahvast ei tea ma ega ka vist paljud vanad olijad midagi!
    Seega oleks see üks hea sisseastumise samm siia, just siia mitte jutukasse sest seal läheb laadaks ära.
    Või mis rahvas arvab ?
    Ütleme ühiselt kõigile siia leheküljele sattunule Tere tulemast Smile)))[/quote]

Very Happy ähh ,pole siin miskit teretada ,mõni siia sattunu ehk pudeli sisse higistanud ja nüüd siis otsib siit enesele jutuseltsilist ,või kipub haletsejaid otsima.... Question

siin ju suurem osa oma varjatud nimega ja ei ole ju teada,kas üldse kuskil rühmas ka käib. Pole miskit las loeb teiste kirjutatut ja kirjutagu ise kah ,kui tahab ....aga tervenemine hakkab ikka pääle rühmas ja sää see müstika ,mis tervendab.See siin ikka rohkem meelelahutuse ja avalikkuse silma all kekutamine.Aga ärge pange tähele ,see minusuguse hullu sogamine ja nägemine ja vaid täna Very Happy

edgar AA Endla rühmast

Külaline
    Guest

Re: Kui sa oled siin foorumil uus siis.......... tule siia ja ütle ülejäänud rahvale tere !

Post  Külaline on Mon 22 Mar 2010, 23:16

poisid te unustate jälle ära...

me tegime reeglid, et iga registreerunud seda nurka siin ei näe. siia näeb aint siis kui tuvastab mulle oma isiku. ja siis mina suur jumal luban Very Happy

Külaline
    Guest

Post  Külaline on Tue 23 Mar 2010, 13:20

Toetan Nautiluse mõtet aga eriti äge on see turba doktor...lisaks teiste diagnoosimisele paneb ta endale kah diagnoosi kirja!

edgar
    Alkohoolik

Post  edgar on Tue 23 Mar 2010, 21:00

[quote="betsaida"]Toetan Nautiluse mõtet aga eriti äge on see turba doktor...lisaks teiste diagnoosimisele paneb ta endale kah diagnoosi kirja![/quote]

kallis vend betsaida,kui sa pidasid mind silmas deagnoosijana ,siis see pole mitte minu deagnoos endale ja teistele ,vaid lihtsalt 2 sammu omaksvõtt.Sääl raamatus ,mida MTÜ just valmis sai on teises sammus miskit kirjas vaimselt haigete inimeste kohta...maakeeli on see hull.Loe seda raamatut ,see on kirjutatud alkohoolikute poolt ja alkohoolikutele.Ehk on sinulgi sama haigus ja see ,et ma seda siin haiguseks nimetan pole ka minu väljamõeldis ,vaid sedasi on AA-lased leidnud juba umbes 70 aastat tagasi.Aga jah vahest on vahva kah,et siin miski sibameine toimub. Very Happy

edgar AA Endla rühmast

nautilus
    Alkohoolik

Post  nautilus on Tue 23 Mar 2010, 21:50

nüüd ja edasi aga ootame ikka uusi [b]"teresid"[/b] siia...........
    sest me oleme ikka sallivad ja armastavad eksole Question Question

edgar
    Alkohoolik

Post  edgar on Tue 23 Mar 2010, 22:47

[quote="nautilus"]nüüd ja edasi aga ootame ikka uusi [b]"teresid"[/b] siia...........
    sest me oleme ikka sallivad ja armastavad eksole Question Question[/quote]

IKKA SUURE JUMALA ARMUGA Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy .... JA ME KÄITUMISJUHISEKS ON ARMASTUS JA SALLIVUS I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

joosep
    Alkohoolik

Postituste arv: 122

Post  joosep on Tue 23 Mar 2010, 23:17

Tead, ega see siin ei ole midagi, et tuled kohe ja ütled "tere".
    Isegi siin foorumis võid peksa saada nagu tuppa sittunud kass.
    Kurat, karmid reeglid, ma ütlen.......nagu elugi.
    Ja kus on kaagutamist.....
    selleks siin ongi vist 7 vaprat ainult (ca 200-st)
    ....nimesid nimetamata?
    Aga tarkus tuleb ikka tasapisi; nüüd paar õhtat chatis olles sain kinnitust:
    Alkohoolik ei tohi mitte midagi teha peale palvetamise, programmi tudeerimise ja rühmas käimise.
    (Tuli meelde NLKP ja elitaarne Nahiimovlaste kool Sevastopolis.)
    Kohe kindlasti on keelatud järgmised vormid: proovida vahel teha tööd, uurida sügavamalt teadust ja meditsiini,
    mõlgutada mõtteid kevadkülvi üle, näituseks.
    Ja oh,sa,poiss, kui sa enne hommikupalvet suusatama lähed oled Sa päris ehtne munn kohe. Koss on niikuinii äärmiselt halvamaiguline ja süvaohtlik.
    Ehh, vannutatud mehed.....laskem noorel kaardiväel ka harjutada ja atra seada,
    muidu jääbki siia see anonüümne kiigelaulu kuuik oma seadmata jaalel jagelema?

nautilus
    Alkohoolik

Post  nautilus on Wed 24 Mar 2010, 10:09

[quote="joosep"]Tead, ega see siin ei ole midagi, et tuled kohe ja ütled "tere".
    Isegi siin foorumis võid peksa saada nagu tuppa sittunud kass.
    Kurat, karmid reeglid, ma ütlen.......nagu elugi.
    Ja kus on kaagutamist.....
    selleks siin ongi vist 7 vaprat ainult (ca 200-st)
    ....nimesid nimetamata?
    Aga tarkus tuleb ikka tasapisi; nüüd paar õhtat chatis olles sain kinnitust:
    Alkohoolik ei tohi mitte midagi teha peale palvetamise, programmi tudeerimise ja rühmas käimise.
    (Tuli meelde NLKP ja elitaarne Nahiimovlaste kool Sevastopolis.)
    Kohe kindlasti on keelatud järgmised vormid: proovida vahel teha tööd, uurida sügavamalt teadust ja meditsiini,
    mõlgutada mõtteid kevadkülvi üle, näituseks.
    Ja oh,sa,poiss, kui sa enne hommikupalvet suusatama lähed oled Sa päris ehtne munn kohe. Koss on niikuinii äärmiselt halvamaiguline ja süvaohtlik.
    Ehh, vannutatud mehed.....laskem noorel kaardiväel ka harjutada ja atra seada,
    muidu jääbki siia see anonüümne kiigelaulu kuuik oma seadmata jaalel jagelema?[/quote]

cheers

õige Joosep
    uutele on roheline tuli ja kõike võib teha

kuidas Sa muidu teada saad.........

Külaline
    Guest

Post  Külaline on Wed 07 Apr 2010, 10:33

Teatan doktorite konsiiliumile,et mina ei ole haige.Haige nimelt olin ma selle päevani kui ma AA uksest sisse astusin .Hetkel olen kahel jalal,terve ja kargud kõrvale visanud.Et ma lihtsalt paljudes asjades loll olen ja paljude asjadega hakkama ei saa on loomulik.

rajaleidja
    Alkohoolik

Postituste arv: 6

Post  rajaleidja on Wed 26 May 2010, 06:20

mis vahet sel on kas mind tuvastatakse või mitte, teeb keegi passi, ID kaardi ja näpujälje abil mu isiku kindlaks . . . anonüümsena rühmas või siis siin, milles on erinevus?
    miks ma usun, et kui ikka tahaks siis õnnestuks mõne korra kuskil ikka rühmas kohal olla nii, et tutvustan ennast timurina ja ütlen, et olen korstnapühkija. . . <br>

nautilus
    Alkohoolik

Post  nautilus on Wed 26 May 2010, 12:36

[quote="rajaleidja"]mis vahet sel on kas mind tuvastatakse või mitte, teeb keegi passi, ID kaardi ja näpujälje abil mu isiku kindlaks . . . anonüümsena rühmas või siis siin, milles on erinevus?
    miks ma usun, et kui ikka tahaks siis õnnestuks mõne korra kuskil ikka rühmas kohal olla nii, et tutvustan ennast timurina ja ütlen, et olen korstnapühkija. . . <br>[/quote]

tere timur-korstnapühkija
    see siin pole miski aa -rühm, siin pigem vanad olijad, muljetavad igapäevakogemusi. Vahest mõni uus kah aga siis on
    lustlikum siin all chat-is juttu rääkida reaalis.

kristin
    Alkohoolik

Postituste arv: 1

tere

Post  kristin on Wed 01 Jun 2011, 18:49

Tere, mina olen Kristin ja olen siin uus, mõned päevad kaine ja ei ole veel rühma julgenud tulla, aga plaanin lähiajal.

Tuula
    Alkohoolik

Postituste arv: 113

Post  Tuula on Wed 01 Jun 2011, 21:36

[quote="kristin"]Tere, mina olen Kristin ja olen siin uus, mõned päevad kaine ja ei ole veel rühma julgenud tulla, aga plaanin lähiajal.[/quote]

Tere Kristin!

Tule muidugi rühma!Smile

vipsa
    Alkohoolik

Postituste arv: 36

Post  vipsa on Mon 10 Oct 2011, 22:44

[quote="nautilus"]Rahvaarv hakkab kuidagi visalt aga vihaselt 200 -le lähenema ja enamikust rahvast ei tea ma ega ka vist paljud vanad olijad midagi!
    Või mis rahvas arvab ?
    Ütleme ühiselt kõigile siia leheküljele sattunule Tere tulemast :))))[/quote]

Tere kõigile siinolijatele :)

Current date/time is Wed 23 May 2012, 09:52